Îți mulțumim!

Mesajul a fost trimis cu succes. Echipa VictoriaEdu va reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Întrebări frecvente

In general in cadrul centrelor VictoriaEdu, se poate face pregatire la matematica, romana, fizica, chimie, biologie, informatica, istorie, geografie si limbi straine: engleza, franceza si germana.

Incepand cu clasa a IV-a copiii se pot pregati la Romana si Matematica. Din experienta cu parintii si copii am realizat ca schimbarea ciclului scolar poate fi o provocare majora pentru acestia.  De aceea psihopedagogii si profesorii din Centrele VictoriaEdu au creat un program special de pregatire a parintilor si elevilor care incep clasa a V-a: Pachetul Start Clasa a V-a. 

Durata unei sedinte de pregatire este de doua ore.

La disciplinele scolare (romana, matematica, chimie, fizica, informatica, etc.) grupele nu depasesc 5 elevi. In cazul limbilor straine, grupele de pregatire sunt formate din 8-10 cursanti.

Grupele sunt stabilite in functie de nivelul de cunostinte, de stilul de invatare, de personalitatea elevilor si obiectivele acestora. Profesorii si psihopedagogii VictoriaEdu urmaresc sa formeze grupe echilibrate in care cursantii sa se simta stimulati si motivati sa participe la procesul de invatare, astfel incat fiecare cursant sa isi atinga obiectivele individuale, stabilite in planul de pregatire.

In functie de clasa, nivelul de cunostinte, de stilul de invatare si de personalitate, programul este stabilit de comun acord tinand cont de orarul centrului si programul scolar al copilului.

©Metoda VictoriaEdu presupune monitorizarea permanenta a procesului de pregatire parintii primind periodic rapoarte cu privire la activitatea copilului. Dupa fiecare raport transmis parintii sunt invitati sa stabileasca de comun acord cu psihopedagogii centrelor VictoriaEdu intalniri de analiza a rezultatelor pe parcursul carora beneficiaza de consiliere psihopedagogica GRATUITA, necesara procesului de pregatire.

©Metoda VictoriaEdu presupune monitorizarea permanenta a procesului de pregatire urmarindu-se evolutia nivelului de cunostinte (conform programei scolare sau organismului de certificare in cazul cursurilor de limbi straine) si comportamentele relevante procesului de educatie (rezolvarea temelor, atentie, prezenta, incredere, stima de sine, etc).

Pentru a realiza continuitatea pregatirii si respecta planul initial este recomandat sa fie efectuate toate sesiunile de pregatire ale pachetului educational stabilit. Exista insa si situatii exceptionale si in aceste cazuri, sesiunile de pregatire fie vor fi recuperate, fie vor fi reprogramate fara a fi pierdute si fara costuri suplimentare. Pentru ca procesul de pregatire sa fie  continuu, in cazul in care copilul lipseste in mod repetat de la pregatire, aceste sesiuni nu vor fi reprogramate iar costul sesiunilor nu va fi returnat.

©Metoda VictoriaEdu presupune pregatirea in grup, sesiunile de pregatire individuala fiind organizate temporar si exclusiv pentru copiii care au nevoie de ajutor suplimentar pentru a ajunge la nivelul grupei cu cel mai scazut nivel sau pentru copiii care participa la olimpiade si au nevoie de pregatire intensa suplimentara, exclusiv pe perioada olimpiadelor. In aceste cazuri, costul sedintelor individuale este diferit fata de costul sedintelor de pregatire in grup.

Tariful unei sesiuni de pregatire este in functie de pachetul educational, cursul si oferta disponibila in momentul inceperii pregatirii.

Pachetele educationale, cursurile sau modulele de orientare vocationala se achita in avans. In general se achita un pachet/curs/modul (luna) in avans. Insa anumite oferte includ discounturi suplimentare sau beneficiaza de continuitate a discountului in cazul in care sunt achitate mai multe pachete/cursuri/module (luni), doua sau trei pachete/cursuri/module (luni), in avans.
Plata se poate face in numerar la casieriile centrelor VictoriaEdu, eliberandu-se in mod obligatoriu bon fiscal, sau prin transfer bancar in baza facturii emise si transmise prin e-mail.
Observatie: datorita numarului redus de tranzactii zilnice cu numerar centrele VictoriaEdu nu sunt dotate cu POS si nu poate fi efectuata plata folosind cardurile bancare. Ne cerem scuze daca acest lucru constituie un impediment pentru dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la tel: 0723 772 727 / 0314 253 770 sau email: office@victoriaedu.ro